PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gıda Hijyen Denetimi



  1. Gıda İşletmelerinde HACCP Uygulamaları ve Denetimi
  2. HACCP Eğitim Sunusu
  3. GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTESİNİN DENETİMİ VE KONTROLÜNE DAİR YÖNETMELİK
  4. Gıda ve Gıda ile Temasta Bulunan Madde ve Malzemeleri Üreten İşyerlerine Ait Kon
  5. Gıda Satış ve Toplu Tüketim Yerlerine Ait Kontrol ve Denetim Formu
  6. HACCP Sistem Tetkikine Ait Resmi Form
  7. 5179 GIDALARIN ÜRETİMİ_ TÜKETİMİ VE DENETLENMESİNE DAİR KHK DEĞİŞTİRİLEREK ...
  8. Ceza Hükümleri, Cezaların Tahsili ve İtirazlar (Kanun No. 5179)
  9. BEYAZ PEYNİR ÜRETİMİ
  10. ERİTME PEYNİRİ YAPIM TEKNİĞİ
  11. ERİTME PEYNİRİN YAPIMI
  12. ERİTME PEYNİRİNDE GÖRÜLEN HATALAR
  13. BESİN ZEHİRLENMELERİ, NEDENLERİ VE KORUNMA YOLLARI
  14. Gıda Zehirlenmesi ve önleme yöntemleri
  15. HACCP: A State-of-the-Art Approach to Food Safety October 2004
  16. SUYUN DEZENFEKSİYONU - SEBZE VE MEYVELERİN YIKANMASI VE DEZENFEKSİYONU
  17. Taze Tüketilen Sebze ve Meyvelerin Ürün Güvenliği
  18. Gıda İşletmelerinde HACCP Uygulamaları ve Denetimi
  19. Gıda maddesi satın Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz ?
  20. Süt ve süt ürünleri tüketmek sağlığımızı nasıl etkiliyor?
  21. Gıda Maddesi Nedir?
  22. Gıdalar Nasıl Saklanmalı?
  23. Hızlı Hijyen Takibi - 3M™ Clean-Trace™ Yüzey Protein Plus
  24. Hızlı Hijyen Takibi - 3M™ Clean-Trace™ Yüzey Protein (Alerjen)
  25. GIDA İMHA YÖNTEMİ (BELEDİYE İLE BİRLİKTE YAPILMASI GEREKİYOR)
  26. Su dispanserlerine yerleştirilen damacanaların temizliği ve dezenfeksiyonu
  27. 5996 SAYILI KANUN VE KAYIT-ONAY İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME EĞİTİM SUNUSU