PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gıda Hijyen Denetimi



  1. Gıda ve Gıda ile Temasta Bulunan Madde ve Malzemeleri Üreten İşyerlerine Ait Kon
  2. Gıda Satış ve Toplu Tüketim Yerlerine Ait Kontrol ve Denetim Formu
  3. HACCP Sistem Tetkikine Ait Resmi Form
  4. Ceza Hükümleri, Cezaların Tahsili ve İtirazlar (Kanun No. 5179)
  5. BEYAZ PEYNİR ÜRETİMİ
  6. ERİTME PEYNİRİ YAPIM TEKNİĞİ
  7. ERİTME PEYNİRİN YAPIMI
  8. ERİTME PEYNİRİNDE GÖRÜLEN HATALAR
  9. HACCP: A State-of-the-Art Approach to Food Safety October 2004
  10. SUYUN DEZENFEKSİYONU - SEBZE VE MEYVELERİN YIKANMASI VE DEZENFEKSİYONU
  11. Taze Tüketilen Sebze ve Meyvelerin Ürün Güvenliği
  12. Gıda Maddesi Nedir?
  13. GIDA İMHA YÖNTEMİ (BELEDİYE İLE BİRLİKTE YAPILMASI GEREKİYOR)
  14. Su dispanserlerine yerleştirilen damacanaların temizliği ve dezenfeksiyonu