PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gıda Güvenliği Genel Paylaşımlar



  1. Tarım Bakanlığı gıda denetimi işini taşerona verecekmiş bilgisi olan varsa yazab
  2. Gıda Güvenliği TV ve radyo yayını
  3. Ereğli'de Gıda Denetimleri Aralıksız Devam Ediyor... 11 Kasım 2011
  4. Otellerde domuz eti kullanımı ve dikkat edilmesi gerekenler.
  5. Muhtelif Maddelerin Soğuk Saklama % Nem Değerleri
  6. Mikrobiyoloji Haber - EHEC ( Enterohemorajik E. Coli )
  7. HANGİ PEYNİR ÇEŞİDİ KAÇ KALORİ? YAĞ ORANI VE KALSİYUM MİKTARI NE KADAR?
  8. Sahte Bal Üreten Firmaların Güncel Listesi NEDİR?
  9. Gıda Üretim Alanlarında Neden Mavi Yara Bantları Kullanılır?
  10. FDA tarafından onaylı Güvenli Gıda Pişirme Sıcaklıkları
  11. GIDA GÜVENLİĞİ / HİJYENLE İLGİLİ TERİMLER
  12. GIDA HİJYENİ YÖNETMELİĞİ Gıda işletmecisinin genel sorumlulukları
  13. Gıda işyerlerine yapılacak resmi kontrollerde Kontrol Görevlilerinin tespiti...
  14. GIDA VE YEMİN RESMİ KONTROLLERİNE AİT YÖNETMELİK Resmi kontrollere ilişkin genel
  15. İŞLETME KAYIT BELGENİZİ YASAL SÜRESİ İÇİNDE ALMAYI UNUTMAYIN!
  16. HAZIR AMBALAJLI GIDALARDA ZORUNLU ETİKET BİLGİLERİ
  17. GÜVENİLİRLİK SİSTEMİ - Hijyen esasları ve iyi uygulama kılavuzları
  18. 5996 SAYILI KANUNA GÖRE YAPTIRIMLAR
  19. ALKOLLÜ İÇKİ ÜRETİMİ VE İTHALATINDA YASAL MEVZUAT
  20. SAHTE ÜRETİM VE KAÇAK İÇKİ NEDİR?
  21. SAHTE ÜRETİM NASIL YAPILMAKTADIR?
  22. ANTALYA’DA KAÇAK VE SAHTE ALKOL
  23. Kutulu içeceklerin kapak bölümü temizliği ve gıda güvenliği
  24. DEPOLARDA ‘‘İLK GİREN İLK ÇIKAR’’ FİFO KURALINI UYGULA UYARI YAZISI
  25. Koroner arter hastalığı olanlar; CO, arsenik, azot bileşikleri, kurşun, kükürtlü
  26. MUTFAKTA HİJYEN
  27. Otel mutfaklarında “hijyen”in önemi
  28. AB Uyum Sürecinde Türkiye'de Gıda Güvenliği sorunu
  29. KAYIT KAPSAMINDAKİ GIDA İŞLETMELERİNİN FAALİYET KONULARI
  30. ONAY KAPSAMINDAKİ GIDA İŞLETMELERİ
  31. GIDA ÜRETİMİ ve MUHAFAZASI TEKNOLOJİLERİ
  32. TAZE MEYVE VE SEBZELERİN MUHAFAZASI
  33. SEN YOKSAN BİR EKSİĞİZ... Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı "gıda" ile ilgil
  34. Yeni Gıda Yasası Taslağı Hakkındaki Görüşler
  35. GIDA MÜHENDİSLERİ YENİ "GIDA YASASI"NA İSYAN ETTİ
  36. SATIN ALMA SÜRECİNDE GIDA GÜVENLİĞİ AÇISINDAN İZLENECEK METODLAR
  37. Kırmızı ve Beyaz Et Karışımının Kaldırılması
  38. Etin ve tavuğun rengini hangi faktörler etkiler?
  39. Hijyen Eğitimi Yönetmeliği Yayınlandı
  40. Bakanlık Gıdalarda sahtecilik yapan firmaları açıkladı 25 Temmuz 2013
  41. Naegleria fowleri Menenjite neden olan bir amiptir. Beyin yiyen amip olarak bili
  42. Gıda İşletmelerinin Kayıt ve Onay İşlemleri 21 Ekim 2013 Pazartesi T.C. Antaly
  43. MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Hijyen Eğitimi Yazısı ve Programı
  44. Hijyen Yönetmeliği Hangi İş Kollarını Kapsar?
  45. Gıdaya uygun malzeme ve ekipmanlar
  46. Yapay tatlandırıcılar; Doğal tatlandırıcı molekülleri benzerlerinin laboratuvarl
  47. Doğal tatlandırıcılar; Genellikle bitkilerden ayrıştırılan kimyasal maddelerdir.
  48. Patates çimlenmekten korunmalıdır işte nedeni
  49. Sızma Zeytinyağı Markasıyla Satılan Sahte Zeytinyağlarına Dikkat
  50. Bu markalar sahte zeytinyağı satıyor