PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gıda Mühendisliği Genel Konular



  1. Gıda Bilimi Nedir?
  2. Gıda Teknolojisi nedir?
  3. Gıda mühendisliği bölümünün dalları ve ilgilendikleri konular
  4. Gıda mühendisliği bölümünü bitirenlerin Kazandıkları Ünvan ve Yaptıkları İşler
  5. GIDA MÜHENDİSLİĞİ HAKKINDA
  6. GIDA MÜHENDİSİNİN TEMEL GÖREVLERİ
  7. GIDA MÜHENDİSİNDE BULUNMASI GEREKEN NİTELİKLER
  8. Gıda mühendisliği bölümü mezunlarının Çalışma Alanları
  9. personel hijyeni
  10. sebzelerde kesim metodları
  11. geri dönüşüm
  12. bazı tehlikesiz atıkların geri kazanımı tebliği
  13. bazı gıdaların raf ömrü
  14. GIDA ÜRETİM SÜRESİNİN - ORTAM SICAKLIĞINA GÖRE DEĞİŞİMİ
  15. SIVI KLOR İLE DEZENFEKSİYON NASIL YAPILIR?
  16. GIDA/YEMEK PİŞİRME SICAKLIKLARI NELERDİR?
  17. GIDA/YEMEK SUNUM SICAKLIKLARI NELERDİR?
  18. 2012 YILININ İLK YARISI İÇİN İSTİHDAMI ZORUNLU PERSONEL TABAN ÜCRETİ BELİRLENDİ
  19. Ülkemizde gıda kalitesinin daha iyi olması için kamuda yer almak istiyoruz.
  20. ALKOL ve ALKOL ZEHİRLENMELERİ
  21. KAÇAK İÇKİ ZEHİRLENMESİ
  22. Kaçak içki neden zehirler?
  23. Alkollü İçki Satın Alırken Dikkat Edin
  24. Metil alkol bulunan ürünler ve içerdikleri metil alkol oranları
  25. Arılar Balı Nasıl Üretiyor?
  26. Bal Hakkında Önemli konular? Püf noktalar? Sahte balın ayrımı?
  27. GIDALARDA BOZULMA ÇEŞİTLERİ NELERDİR?
  28. GIDA ZEHİRLENMELERİNDEN NASIL KORUNURUZ BİLMİYORSANIZ BİR BAKIN DERİM.
  29. Çiğ Süt Üretimi-Gıda Güvenliği Rehberi (Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından)
  30. Fırıncılık ve Pastane Mamülleri Üretimi için İYİ HİJYEN UYGULAMALARI Rehberi
  31. Bad Bug Book (Gıda Kaynaklı Patojenik Mikroorganizmalar ve Doğal Toksinleri El..
  32. Laboratuvar El Kitabı - Merck
  33. Food Preservation Techniques (Gıda Saklama Teknikleri) Peter Zeuthen & Leif Bùgh
  34. Şeker ve Hazır Gıdalara Eklenen Früktozun Toplum Sağlığı Üzerine Etkileri
  35. Früktozdan Zengin Mısır Şurubu ve Sağlık Sakıncaları
  36. Gıda İşletmelerinde HACCP Uygulamaları ve Denetimi
  37. Guidelines for Drinking Water Quality 4th Edition (İçme Suyu Kalitesi için Rehbe
  38. Monitoring of Water Quality (Su Kalitesinin İzlenmesi-Takibi)
  39. Assessing Microbial Safety of Drinking Water (İçme Suyunun Mikrobiyel Güvenliğin
  40. Peyniraltı Suyundan Bio-Ethanol üretimi
  41. Meat Refrigeration (Etin Soğutulması)
  42. Meyve ve Sebzelerin Besin değerleri Kılavuzu (The Guide for Nutritional Facts of
  43. Bakterilerde Üreme
  44. Besinlerin bozulma nedenleri
  45. Gıda mühendisleri... (ALİ EKBER YILDIRIM / TARIM DÜNYASINDAN)
  46. GIDA MÜHENDİSLERİ ODASINDAN BAŞÖRTÜSÜ İLE İLGİLİ ÇÖZÜM GELDİ.
  47. Üç gıda mühendisinden biri işsiz
  48. GIDA GÜVENLİĞİNİN SAĞLANMASINDA GIDA MÜHENDİSLERİNİN ROLÜ
  49. TMMOB Yasa değişikliğine karşı başlatılan imza kampanyası
  50. TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI ADRES VE TELEFONLARI
  51. HİJYEN EĞİTİMİ YÖNETMELİĞİ AMACINA HİZMET EDEMEMEKTEDİR